Friske jordbær lige til døren

Med vores nemme og bekvemme leveringsservice kan du nyde friske, lokalt dyrkede jordbær uden at skulle forlade hjemmet. Vores erfarne chauffører leverer din ordre direkte til din dør, så du kan slappe af og vente på dine lækre jordbær. Bestil nemt online eller via vores app, og vi sørger for resten. Levering sker som regel inden for 24 timer, så du kan nyde dine jordbær samme dag, som de bliver plukket.

Planter af høj kvalitet

Hos få friske jordbærplanter leveret lige til døren får du planter af høj kvalitet. Vores jordbærplanter dyrkes med omhu og omsorg, så du kan være sikker på at få sundt og stærkt plantemateriale. Hver plante er nøje udvalgt, så du kan forvente et godt udbytte af dine hjemmedyrkede jordbær. Uanset om du er nybegynder eller erfaren gartner, kan du stole på at vores planter vil trives og give dig en rigelig høst.

Dyrk dine egne lækre jordbær

Har du plads til et lille jordbærbed i haven eller på altanen, så kan du nemt dyrke dine egne lækre jordbær. De kræver ikke meget plads og er nemme at passe. Plant dine jordbærplanter i en solrig og veldrænet jord, og sørg for at holde dem fugtige. Gødskning med kompost eller et specielt jordbærgødning vil også hjælpe planterne til at give en god høst. Hvis du ikke har plads til et bed, kan du også dyrke jordbær i krukker eller sække. Og hvis du mangler inspiration til at pynte op omkring dine jordbærplanter, så kan du med fordel tilføje smukke enebærbuske til enhver lejlighed.

Undgå besværet med at dyrke fra frø

Hvis du ikke har tålmodighed til at dyrke jordbær fra frø, er der heldigvis andre muligheder. Du kan i stedet købe færdige jordbærplanter, som du nemt kan plante i din have eller på altanen. Disse planter er allerede godt i gang, så du kan høste de første saftige jordbær allerede samme sæson. Det sparer dig for den lange ventetid, som det ellers tager at dyrke jordbær fra frø. Desuden er det nemmere at få succes med færdige planter, da de allerede er veletablerede.

Hurtig og sikker forsendelse

Hos os sørger vi for hurtig og sikker forsendelse af dine friske jordbær. Alle ordrer bliver sendt samme dag, så du modtager dine jordbær hurtigt og friskt. Vi bruger pålidelige transportører, der håndterer varerne forsigtigt og leverer dem direkte til din dør. Derudover tilbyder vi mulighed for at vælge en ekspreslevering, hvis du har brug for at få dine jordbær endnu hurtigere. Du kan stole på, at dine friske bær når frem i perfekt stand.

Perfekt til haven eller altanen

Friske jordbær er et fantastisk valg til dyrkning i haven eller på altanen. De er nemme at pleje og kræver kun lidt plads, hvilket gør dem ideelle til selv de mindste uderum. Jordbær trives godt i krukker, kasser eller direkte i jorden og giver en rig høst af sødmefulde bær, som kan nydes lige fra planten. Med deres dekorative vækst passer jordbær også perfekt ind i enhver have eller altan og tilfører et frisk, frugtbart udtryk.

Få grøn fingre uden besvær

Selvom du ikke har en grøn have, kan du stadig dyrke dine egne friske jordbær. Jordbær er nemlig et af de nemmeste bær at dyrke, da de ikke kræver meget plads. Du kan plante dem i krukker eller kasser på altanen eller terrassen. Sørg blot for at give dem rigeligt med sol og vand, så vil du høste lækre, smagfulde jordbær gennem hele sommeren.

Spar tid og penge på dyrkning

Dyrkning af jordbær i din egen have er ikke bare en dejlig hobby, det kan også spare dig for både tid og penge. Når du dyrker dine egne jordbær, slipper du for at skulle købe dem i supermarkedet, hvor de ofte er dyre og ikke altid helt friske. Derudover kan du selv bestemme, hvilke økologiske dyrkningsmetoder du vil bruge, så du undgår unødvendige kemikalier. Jordbærplanter kræver heller ikke meget plads, så selv dem med en mindre have kan nemt dyrke deres egne lækre bær.

Nyd sæsonens bedste bær

Jordbær er en af sommerens mest eftertragtede frugter. Når sæsonen er på sit højeste, er der intet som at nyde de friske, saftige bær lige fra marken. Bestil et kasse med årstidens bedste jordbær, og få dem leveret direkte til døren. Nyd de søde, aromatiske bær som snacks, i desserter eller i dine yndlingsretter. Jordbær er rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter, så du kan med god samvittighed nyde dem i fulde drag.

Gør haven til et sandt paradis

Friske, saftspændte jordbær lige fra haven er en sand fornøjelse. Hvorfor ikke gøre haven til et paradis fyldt med lækre, hjemmedyrkede bær? Jordbær er nemme at dyrke og kræver ikke meget plads. De trives i de fleste havejorde og kan dyrkes i krukker eller kasser på altanen. Sæt et par planter i jorden eller i beholdere, og nyd den forfriskende smag af hjemmedyrkede jordbær hele sommeren igennem.